Få en skræddersyet oplevelse i Aarhus Øje, når du besøger os som gruppe


I Aarhus Øje står vi klar til at skabe den oplevelse, der passer lige netop dig og din gruppe. Hos os kan du få en unik oplevelse, lige meget om du inviterer familien på fødselsdagshygge, vil give dine samarbejdspartnere en helt ny oplevelse, eller skåle med dine kolleger på toppen.

Nedenfor finder du et par forslag til, hvilke oplevelser, du kan sammensætte for at skabe de bedste rammer for jeres besøg, men vi skræddersyer naturligvis altid det enkelte besøg ud fra jeres ønsker.

Kontakt os og lad os sammen skabe den oplevelse, I drømmer om.

Se Aarhus fra nye vinkler med dine kolleger

Tag dit team under armen og oplev Aarhus Øje sammen med dem, du bruger allermest tid med i hverdagen. Skål for jeres succeser fra toppen af Aarhus i et glas af Restaurant Bavns udsøgte bobler, mens I nyder den enestående udsigt over det østjyske landskab. Tag derefter turen ned i underetagen og gå på opdagelse i udstillingen om ”Byen og Bugten”.

Hør spændende historier skræddersyet til jeres interesser

Når I besøger Aarhus Øje, har I mulighed for at blive klogere på lige præcis jeres favoritemner med en guidet tur rundt i huset. Vores samarbejdspartnere, Aarhus SeaRangers, er eksperter i både Aarhus Ø, livet i bugten og ikke mindst byens historie, og de glæder sig til at dele ud af deres viden.

  • Måske I vil høre flere detaljer om historien om Aarhus Ø?
  • Dykke ned i dyrelivet i bugten?
  • Blive eksperter på øens arkitektur?
  • Eller noget helt andet.

Tag på byvandring på Aarhus Ø

Bliv klogere på Aarhus’ nyeste bydel, når I med privat guide fra Aarhus SeaRangers tager på tur gennem Aarhus Ø. Her oplever I de nyeste tiltag og projekter i havneområdet, får nye perspektiver på byudviklingen med fortællinger om Aarhus Øs bymiljøer og biologi og bliver klogere på sammenhængen mellem byen og bugten fra Vikingetiden og frem til i dag.

Historien bringes til live, og I får naturen helt ind på kroppen med løbende smagsoplevelser af blandt andet ægte vikingemjød og tang fra bugten.

Spisesteder

Ønsker I lidt godt at spise under jeres besøg? Så skal I kombinere besøget med en frokost eller en middag hos Bavn. Besøg enten restauranten på 44. etage eller brasseriet på 1. etage.

Bavn Restaurant

En spiseoplevelse oppe over skyerne med udsigt til hele Aarhus, bugten og skoven.

 

Bavn Brasserie

Et livligt indspark på restaurantscenen med velsmag, værtskab og udsøgte drikkevarer.

 

Godt at vide før dit besøg

Bliv klogere på praktikken inden jeres besøg. Vi har samlet praktisk information og svarene på de mest gængse spørgsmål, så I kan føle jer helt klar, inden jeres besøg i Aarhus Øje. Vi glæder os til at se jer til en helt unik oplevelse.